CONTACT

Contacteer ons!

‘Klaar voor onze vakantie - wat nu?’

Kaart Oeganda

Ontvang de brochure

Vergadering

Bespreek je reis

Vliegtuig

Boek je ticket

Contact vergadering

Briefing

Mountainbike jungle

Allride!

CONTACTEER ONS

 info@allrideafrika.com

+32 478 82 88 64 (whatsapp)

Tuinwijkstraat 8, 9550 Herzele
En … Kampala, Uganda

Ondernemingsnummer : 0785.987.139

VRAAG JE BROCHURE

Lees wat onze klanten zeggen!

Pierre Wijnen
Pierre Wijnen
2023-11-12
Uganda the green Pearl of Africa!!!! Je overweldigde ons van de eerste seconde dat wij jouw souls betraden. Wij hadden wel een vermoeden dat het een avontuur van 2 weken zou worden, maar dat het zo intens, puur en meer dan authentiek zou zijn had niemand van ons verwacht. Groener dan groen, weelderig, alle kleuren van de regenboog, soms regen vaak heerlijk tropisch warm, plantages, rainforest, national Parks, wildlife better than on the discovery channels. Maar vooral jouw inwoners, altijd een colgate smile, supervriendelijk, chill, no worries en heel behulpzaam. Straatarm en pover maar nooit de moed verliezend en als piepjonge bevolking de blik op een hoopgevende toekomst. AllrideAfrika team jullie maakten van onze MTB reis een onvergetelijk en episch avontuur, MTBken letterlijk en figuurlijk op een heel hoog niveau. En dat gekruid met beleving op zijn Afrikaans in al zijn facetten, technische singletracks, roodbruine gravelweg, amper asfaltroads, 7130 HM op amper 430 km, boot- en jeepsafari's en met als kers op taart de tracking naar de gorilla's in de mist en fietsen tussen the big five als afsluiter. Dank aan onze topfietsgroep, met vaste en nieuwe vrienden, om mij 2 weken lang Kuifje in Oeganda te mogen voelen!! 🇺🇬🤠
Jan Rombaut
Jan Rombaut
2023-10-29
Geweldige ervaring in een geweldig land met een geweldige natuur om ons heen en een geweldig team dat ons begeleidde. Top.
Koen De Bie
Koen De Bie
2023-10-29
Top ervaring met Allrideafrika in Oeganda. Perfecte mannier om het prachtige land in al zijn facetten te bezoeken. Veel aandacht voor locale bevolking zeker ook door gedreven team van locale fietsbegeleiders. MTB was ook top door vele uitdagende single tracks door afwisselend landschap. Door de formule van doortocht door het land van hotel naar hotel, elke dag nieuwe verassende impressies. Safari met de fiets door National Park of Mburo met locale park guard ook top ervaring. Je fiets letterlijk tussen buffels, nijlpaarden, giraffen, zebra’s en zoveel meer. Kortom een dikke aanrader en een reis om nooit te vergeten! Bee
Kim Reynvoet
Kim Reynvoet
2023-10-29
Top ervaring gehad met Allrideafrika! Pieter en zijn fantastisch team hebben ons Oeganda op een unieke manier laten zien. Niet enkel de single tracks met de MTB in de lokale dorpjes waren de max, maar ook de schooltjes tussenin bezoeken, de lodges, chimpanzee tracking en nog veel meer... Dit was super!!
Eddy Derycke
Eddy Derycke
2023-10-09
Geweldige ervaring om Oeganda te ontdekken: mountainbiken dicht bij de lokale bevolking, door natuurpark en vele Single tracks in de landelijke heuvels. Stevig georganiseerd en toch voldoende soepel om rekening te houden met ieders fietsniveau👍 Aanrader!!
Annick Dhont
Annick Dhont
2023-10-05
Een review moet kort zijn. Mijn excuses, bij deze lukt dit niet. Lees het gewoon uit. Allrideafrika is een totaalbeleving waar voor alles, werkelijk alles wordt gezorgd door Pieter en zijn fantastisch geselecteerd Team (ja, met hoofdletter) en personeel in de Lodges (ja, ook hoofdletter). Niet enkel de fietskettingen lopen gesmeerd tijdens deze reis. Mijn oprechte dank en diep respect voor de uitwerking en organisatie van dit uniek concept. Ondanks mijn, volgens anderen aangegeven, zesde en zevende zintuig kwam ik tijdens deze 12 daagse toch zintuigen te kort voor de ontelbare indrukken. Ik geef er enkele mee. Zien: adembenemende landschappen, fantastische mensen, kleurrijke winkeltjes, prachtige kinderen,.. Horen: aapjes, vogels, hippos, “Hello Mzungu, how are you”, ruisende MTB banden, luide muziek bij een bevoorrading in de dorpjes, … Ruiken: vuurtjes op alle mogelijke en onmogelijke plekken, rolled eggs, olifantentaarten, zonnecreme, wilde munt na een valpartij in de ‘graskant’, heerlijke pompensoep, muggenspray, vers fruit, zebrapoep, Afrikaanse thee, … Proeven: honing, pannekoeken, rolled egss, chocoladetaart(-en), heerlijke ananas, mango, magnok, bananenpuree, witte zoete aardappel, geitenvlees, rood stof… Voelen: blauwe plekken na passage van een onopgemerkte geit, structuur van bananenbladeren, goesting om de “Rwakobo Rock climb” sneller op te fietsen, warme donkere locals, fantastische witte (met tan lines) medereizigers , immer attente kleurrijke reisleider, Stoney als een engeltje die op je tong plast, … Ik zag, hoorde, rook, proefde en voelde nog lang niet alles: I’ll be back!
Els Van den Berghe
Els Van den Berghe
2023-10-04
Wat een unieke ervaring! Fietsen in een prachtig groen land, dicht bij de bevolking, op een uitdagend parcour. Logeren in lodges met adembenemende uitzichten. Een zorgzame crew die zelfs kapotte fietsschoenen kan vervangen. Het overtrof onze verwachtingen. Merci.
Nabwire Linda
Nabwire Linda
2023-10-03
Pieter and his team are the very Best, very amazing experiences, very amazing people, very well organized trips..
Peter De Grauwe
Peter De Grauwe
2023-09-28
Fantastische "off road" kennismaking met Uganda! Prettige combinatie en beleving van cultuur, natuur en fietsen. 5 sterren voor organisatie en het team!
Jurgen Dolfen
Jurgen Dolfen
2023-09-28
Goed georganiseerde reis in dit prachtige land. Mooie (single) track mtb paden die je over berg en dal leiden en je brengen in de kleinste dorpjes en leefgemeenschappen. Je kan rekenen op een sympathieke en professionele omkadering die zorgt voor vervoer, fietsherstelling en voor de lokale (ludieke) toets. Er is voldoende variatie in verblijfsplaatsen (Tipi tent, lodge,....). Keuken is lekker. Aanrader, ik kom graag terug!